Μπρουσκέτα με φέτα και πατέ ελιάς, λαχταριστό σνακ για όλες τις ώρες!

Υλικά

  • 16 πολύσπορα παξιμαδάκια
  • 30 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
  • 2 κ.σ. κάππαρη
  • 1 κ.γλ. ξερός βασιλικός
  • 2 φιλετάκια αντσούγιας σε λάδι
  • ½ φλ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
  • 250 γραμ. ψιλοκομμένη φέτα
  • 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
  • φύλλα ρόκας για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη τις ελιές με την κάππαρη, τις αντσούγιες, το ελαιόλαδο, το βασιλικό και το σκόρδο.
Αλείφουμε τα παξιμάδια με το μείγμα, βάζουμε από ένα φύλλο ρόκας, μοιράζουμε το κρεμμύδι και τη φέτα και σερβίρουμε

<< Πiσω